PREDAVANJE Z NASLOVOM “ZDRAVJE TIČI V TREBUHU”

Kdaj: 18.00

1 h,k, 111 1111 11111

 

O tokratni temi, nam bo več povedala Vanja Šubic, po izobrazbi živilska tehnologinja, zaposlena na Biotehniškem centru Naklo, kjer uči in nabira izkušnje o hrani in prehrani. V množici nasvetov o hrani in njenem vplivu na zdravje se ne znajdemo več. Potrebujemo ključne informacije. Najpomembnejši procesi, ki odločajo o zdravju ali bolezni,  se odvijajo v črevesju, kar je vedel že Hipokrat, le da ni vedel zakaj.

Danes vemo, da procese vodijo tam naseljeni mikroorganizmi in predavateljica nam bo osvetlila najnovejša dognanja o črevesni makrobiotiki in predvsem kako jo hraniti, da nam bo vračala z zdravjem.

Več informacij: apolonija@zavodo.org ali na telefonsko številko 040 477 640.

Lepo vabljeni v Šubičevo hišo v Poljanski dolini!

 

h,k,

Projekt sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Evropski socialni sklad v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 9. Socialna vključenost in zmanjševanje tveganja revščine, prednostne naložbe: 9.1. Aktivno vključevanje, vključno s spodbujanjem enakih možnosti in dejavnega sodelovanja ter izboljšanje zaposljivosti in specifičnega cilja: 9.1.3. Preprečevanje zdrsa v revščino oziroma socialno izključenost in zmanjševanje neenakosti v zdravju